"cel mai bun restaurant din Londra"

"Cea mai bună experiență culinară din Anglia"

maşinile cu care gătim

înapoi

Doar 3 minute sunt suficiente pentru aparatele "inteligente" din bucătăria HAPPY, pentru a pregăti totul perfect din ingredientele noastre proaspete.

Deși rămân ascunse, bucătăriile sunt inima restaurantelor Happy. Aici, în alertă maximă şi pregătire "de luptă", cu o disciplină și o organizare extrem de bune, sute de bucătari pregătesc zilnic mii de porții de mâncare. Marea provocare este de a asigura viteza maximă și de a ne asigura că fiecare porție este de aceeași calitate și aspect în fiecare dintre cele 22 de restaurante din Bulgaria şi în străinătate.

Aici în ajutorul nostru vine "armata de nouă generație" - cele mai avansate și de înaltă tehnologie aparate de gătit profesionale din lume.

Roboți de bucătărie și aparate cu diferite funcții se ocupă de perfecţionarea fiecărui detaliu - de la încălzirea paharelor şi până la mărimea fiecărei bucățele gustoase de mâncare. Există, de asemenea, inovații speciale în Happy, create la solicitarea noastră şi pentru nevoile noastre. Pe scurt, revoluția digitală a introdus ajutoare noi în bucătărie care economisesc timp, asigură calitatea, oferă rapiditate și, cel mai important - ne permit să ne bucurăm de plăcerea de a savura mâncăruri delicioase, proaspete și perfect gătite.

Friteuse Frymaster

Clasele superioare ale acestui tip de aparate vin cu control electronic al temperaturii și al timpului, fiind dotate cu un sistem special cu zone de filtrare și zone reci pentru sedimentarea particulelor solide care au căzut din produsul prăjit, precum și cu un mecanism care le împiedică să ardă.
Friteusele au sisteme de control al calității, iar grăsimea folosită este de tip special Prep Supreme, selectată din materii prime de cea mai bună calitate, foarte rezistentă la oxidare, fără grăsimi trans și hidrogenare, cu un conținut redus de grăsimi saturate.
Ajutorul perfect pentru crustele aurii crocante ale preparatelor pane, pentru crustele delicioase ale chifteluțelor de quinoa sau de spanac, dovleceii în stil grecesc sau calamarii și fileurile.

Double sided electronic Express Grill

Our Express Grill is used to cook our most tasty dishes. Because of this grill it only takes a couple of minutes for our fresh meat and vegetables to get a perfect outer crust combined with a juicy inside without wasting their precious nutritious values. Also, by using this machine, there is no need for advance processing. Our new arrival cuts the baking time in half owing this to its technology and the two-sided product processing.

Roboți japonezi pentru prepararea de sushi

Tehnologia exclusivă de modelare a sushi-ului a fost creată, bineînțeles, de maeștrii în domeniu - japonezii.
Robotul de sushi recreează calitatea și gustul unic pe care numai adevărații maeștri ai sushi-ului le pot obține.
Roboții preiau sarcina de a întinde orezul pe nori (crusta care învelește rulourile astfel încât ingredientele sushi să fie ținute strâns și în ordinea corectă), pe foi de soia sau de orez.
Super-mașina poate modela bile de sushi pentru nigiri fără a compromite integritatea boabelor de orez.

Plite

Multe dintre felurile principale cu sos sunt gătite pe plită - bucățelele Happy, bucățelele de pui cu legume aromate, bucățelele cu brânză topită, toate tipurile de paste și risotto.
Plitele de gătit la Happy sunt pe gaz sau inducție, cu control obligatoriu al temperaturii, de care depinde gătirea perfectă a produselor.
Tigăile sunt, de asemenea, extrem de importante - la dotarea bucătăriilor Happy s-a ținut cont de tot, de la grosimea fundului, la materialul de acoperire și până la marginile tigăii, care permit glazurarea produselor și amestecarea corectă a pastelor.

Cuptorul Merrychef

Micul cuptor care face o mare diferență în bucătărie!
Acesta combină aerul cald cu un ventilator și este folosit pentru coacerea rapidă a pâinii și a diferitelor produse de panificație.
Pâinicile aromate Ciabatta, chiflele delicioase pentru hamburgeri, tortilla crocantă, sufleul de ciocolată - toate își datorează calitatea acestui cuptor de mare viteză, care le poate găti de până la 15 ori mai repede.

CALD-RECE : APARATE INTELIGENTE CARE AJUTĂ LA CONSERVAREA PRODUSELOR ȘI ALIMENTELOR

Încălzitoare Alto-Shaam

Aceste aparate sunt de neprețuit pentru păstrarea proteinelor din alimente și pentru a împiedica uscarea sau răcirea porțiilor perfecte.
Încălzitoarele Alto-Shaam sunt utilizate pentru a menține temperatura anumitor produse după ce au fost gătite pentru o perioadă scurtă de timp (până la 10 minute).
Lor se datorează crusta crocantă și miezul moale al cartofilor prăjiți și gustul perfect al legumelor coapte.
Aparatele controlează nivelul de umiditate, împiedicând produsele să se usuce, dar, în același timp, împiedicând produsele prăjite să se înmoaie și să-și piardă calitățile crocante.
Aceste aparate sunt utilizate în principal la orele de vârf, permițând pregătirea mai multor porții deodată și servirea lor în următoarele 5-10 minute.

Bain-Marie

Aceste aparate de bucătărie profesionale sunt folosite pentru a păstra mâncărurile calde și reci:
supe, sosuri, piureuri, legume.
Complet automatizate și cu sisteme integrate de încălzire sau răcire de ultimă generație, acestea mențin fără greșeală o temperatură constantă, fără a "stresa" alimentele.
Temperaturile de păstrare pot fi alese dintr-o gamă largă, apoi datorită unei tehnologii speciale temperatura este distribuită în mod egal pe felurile de mâncare.

Tehnică de refrigerare

Folosim numai carne proaspătă, refrigerată și legume și fructe proaspete.
Stocarea perfectă a acestora este asigurată de frigidere speciale, făcute la comandă pentru a fi cât mai convenabile pentru stația de lucru respectivă - cu depozitare deasupra capului, cu sertare, de tip bar de salate, etc. Pentru a economisi timp și energie și pentru a ne asigura că prospețimea produselor nu este compromisă în niciun fel, se folosesc uși transparente pentru a facilita cât mai mult găsirea articolului căutat, cu uși și sertare cu închidere automată, precum și cu un sistem de amenajare strict și uniform.

Aparate auxiliare:

Roboți de tăiere și ghilotină - taie legumele și alte produse în bucăți mereu uniforme; se utilizează în etapele de pregătire Mise en place.
Decojitor de cartofi - decojește cartofii și legumele folosind apă și abraziv.
Se utilizează în etapele de pregătire.
Termomixere, mixere și blendere - pentru amestecarea și mixarea sosurilor.
Utilizate în principal în etapele de pregătire, dar și pentru prepararea sosurilor și dressingurilor.