"cel mai bun restaurant din Londra"

"Cea mai bună experiență culinară din Anglia"

Despre noi

Despre Happy

Happy Bar & Grill este un lanț de restaurante de tip casual dining cu o istorie de 30 de ani, care a început în ajunul Crăciunului în anul 1994, având în prezent are 23 de restaurante Happy Bar & Grill în marile orașe din Bulgaria, pe drumurile naționale din întreaga țară și în câteva orașe mari europene, cu standarde stabilite de servicii și amenajare interioară.

 

Lanțul este reprezentat și în afara Bulgariei, cu 2 restaurante în Spania, Barcelona și 1 restaurant la Londra, în emblematicul Piccadilly Circus.

 

Datorită combinației dintre mâncarea de calitate, standardul ridicat al serviciilor și valoarea adăugată + divertismentul și atmosfera generală, în Bulgaria, marca Happy Bar & Grill este cea mai puternică din clasa sa și, timp de 14 ani consecutivi, a câștigat premiul "Favorite Brands Award", iar pentru al cincisprezecelea an consecutiv a câștigat premiul Asociației Hotelierilor și Restaurantelor din Bulgaria pentru "Cel mai de succes lanț de restaurante".

 • 29

  Ani

  Restaurante
  Happy

 • +35

  Restaurante

  în Bulgaria,
  Spania şi Marea Britanie

 • +100

  International
  awards

  International
  awards

 • 11 mil.

  Mulţumiţi clienţi
  per year

  Nostru
  principal scopul

History

 • 1994

  Deschiderea primului restaurant Happy la Varna

 • 1997

  Deschiderea primului restaurant Happy la Ruse

 • 1999

  Deschiderea primului restaurant la Пловдив

 • 2000

  Deschiderea primului restaurant la Sofia

 • 2004

  Primul restaurant la Barcelona

 • 2006

  Deschiderea primului restaurant la Burgas

 • 2007

  20 de restaurante Happy în Bulgaria

 • 2019

  Deschiderea primului restaurant la Londra

 • 2020

  23 de restaurante Happy în Bulgaria

 • 2021

  13 ani - brand-ul preferat al bulgarilor

Primul restaurant al lanțului Happy Bar & Grill a fost deschis în ajunul Crăciunului - 24.12.1994 în capitala maritimă a Bulgariei - Varna, sub numele Happy - Sailor's Bar.


Restaurantul s-a bucurat de un mare interes din partea locuitorilor orașului Varna și în curând, la 06.07.1995, cel de-al doilea restaurant Happy - Orbita a fost deschis și așa s-a marcat începutul celui mai mare și cu cea mai rapidă creștere lanț de restaurante casual dining din țară.
În prezent, compania operează și dezvoltă 22 de restaurante Happy în Bulgaria și 2 în Barcelona, Spania.


Restaurantele noastre sunt poziționate în locații superbe în părțile centrale ale marilor orașe bulgare și în cele mai importante noduri rutiere de pe drumurile naționale bulgare.
Happy Delivery este un serviciu prestat de Happy Bar & Grill lansat în 2010, care până în prezent funcționează în toate orașele în care există restaurante Happy, cu excepția rețelei rutiere de drumuri naționale.


Brandul Happy impune în mod constant o atitudine pozitivă față de viață, umorul moderat cu gust și bun simț fiind cheia cea mai des folosită pentru a crea un sentiment de fericire și de plăcere.


Gustul pentru viață și gustul pentru mâncare sunt folosite ca sinonime în comunicarea brandului.

Premii primite de noi

Cum ne deosebim de ceilalți

Clientul este în centrul universului Happy.
Restaurantele noastre nu sunt doar un loc în care se mănâncă, ci sunt locuri în care clienții se pot simți confortabil, comod și fericiți.
Happy este acel loc în care se pot întruni prietenii, se poate sărbători cu familia, se pot organiza întâlniri de afaceri.


Pășind, ca oaspeți, în restaurantele Happy, clienții vor fi primiți și acomodați de personal cu zâmbetul pe buze, vor fi serviți rapid cu mâncare delicioasă și de calitate și se vor cufunda în atmosfera Happy.


• Standardul Happy – bucate mereu proaspete, la prețul accesibile


Toate produsele utilizate în Happy sunt de cea mai bună calitate și întotdeauna proaspete!
Nu folosim niciodată produse semipreparate, fiecare fel de mâncare este preparat la fața locului, din ingrediente proaspete.


La restaurantele Happy nu veți găsi nici congelatoare, nici depozite de marfă sau de mâncare.
Ingredientele proaspete sunt livrate zilnic și sunt folosite în proporție de până la 99% până la finalul zilei.
Fiind unul dintre cei mai mari consumatori de carne din Bulgaria, noi vă putem oferi mâncare preparată din ingrediente de calitate superioară, mereu proaspete, la prețuri absolut accesibile.

Clientul este în centrul universului Happy.Restaurantele noastre nu sunt doar un loc în care se mănâncă, ci sunt locuri în care clienții se pot simți confortabil, comod și fericiți.Happy este acel loc în care se pot întruni prietenii, se poate sărbători cu familia, se pot organiza întâlniri de afaceri.
Pășind, ca oaspeți, în restaurantele Happy, clienții vor fi primiți și acomodați de personal cu zâmbetul pe buze, vor fi serviți rapid cu mâncare delicioasă și de calitate și se vor cufunda în atmosfera Happy.
• Standardul Happy – bucate mereu proaspete, la prețul accesibile
Toate produsele utilizate în Happy sunt de cea mai bună calitate și întotdeauna proaspete!Nu folosim niciodată produse semipreparate, fiecare fel de mâncare este preparat la fața locului, din ingrediente proaspete.
La restaurantele Happy nu veți găsi nici congelatoare, nici depozite de marfă sau de mâncare.Ingredientele proaspete sunt livrate zilnic și sunt folosite în proporție de până la 99% până la finalul zilei.Fiind unul dintre cei mai mari consumatori de carne din Bulgaria, noi vă putem oferi mâncare preparată din ingrediente de calitate superioară, mereu proaspete, la prețuri absolut accesibile.
• Meniul HappyVă oferim un meniu diversificat și care va satisface gusturile amatorilor tendințelor noi în gastronomie dar și cele ale tradiționaliștilor.Produsele culinare cu care este cel mai bine cunoscut Happy, sunt - Bucățelele din carne de pui Happy, chifteluțele Happy și Meniul Happy Sushi, dar și meniurile cu fructe și legume de sezon sunt foarte apreciate de clienții noștri - căpșunile, pepenele galben și roșu, strugurii și dovleacul.
• Excelență în servicii - Chelnerițe zâmbitoare, prietenoase și elegante - marca noastră rezervată.Clienții noștri sunt întâmpinați cu un zâmbet, sunt acomodați cu grijă și sunt serviți cu rapiditate și calitate.Ne dorim ca clienții noștri să se simtă confortabil, să simtă plăcerea de a se afla în restaurantele Happy, cu toate simțurile posibile - gustul (mâncare excelentă, nutritivă și gustoasă), văzul (interior modern, feluri de mâncare frumoase, chelnerițe elegante), auzul (muzică plăcută, discretă), mirosul.
• Locații excepționale - ne pasă de confortul clienților noștri, de aceea restaurantele noastre se află în cele mai bune și mai strategice locuri din Bulgaria, ceea ce este valabil și pentru alegerea locației din Londra.Нарру Londra se află într-o locație emblematică, chiar în inima orașului - Piccadilly Circus în Covent Garden!
• Interioare moderne - Happy mizează pe interioare moderne și primitoare, realizate din materiale naturale de cea mai bună calitate, astfel demonstrăm respectul nostru față de client și arătăm dorința noastră de a-l face să se simtă confortabil.
Pentru ca părinții să se relaxeze, unele dintre restaurante au locuri de joacă special amenajate pentru copii, cu animație.

• Meniul Happy
Vă oferim un meniu diversificat și care va satisface gusturile amatorilor tendințelor noi în gastronomie dar și cele ale tradiționaliștilor.
Produsele culinare cu care este cel mai bine cunoscut Happy, sunt - Bucățelele din carne de pui Happy, chifteluțele Happy și Meniul Happy Sushi, dar și meniurile cu fructe și legume de sezon sunt foarte apreciate de clienții noștri - căpșunile, pepenele galben și roșu, strugurii și dovleacul.


• Excelență în servicii - Chelnerițe zâmbitoare, prietenoase și elegante - marca noastră rezervată.
Clienții noștri sunt întâmpinați cu un zâmbet, sunt acomodați cu grijă și sunt serviți cu rapiditate și calitate.
Ne dorim ca clienții noștri să se simtă confortabil, să simtă plăcerea de a se afla în restaurantele Happy, cu toate simțurile posibile - gustul (mâncare excelentă, nutritivă și gustoasă), văzul (interior modern, feluri de mâncare frumoase, chelnerițe elegante), auzul (muzică plăcută, discretă), mirosul.


• Locații excepționale - ne pasă de confortul clienților noștri, de aceea restaurantele noastre se află în cele mai bune și mai strategice locuri din Bulgaria, ceea ce este valabil și pentru alegerea locației din Londra.
Нарру Londra se află într-o locație emblematică, chiar în inima orașului - Piccadilly Circus în Covent Garden!


• Interioare moderne - Happy mizează pe interioare moderne și primitoare, realizate din materiale naturale de cea mai bună calitate, astfel demonstrăm respectul nostru față de client și arătăm dorința noastră de a-l face să se simtă confortabil.


Pentru ca părinții să se relaxeze, unele dintre restaurante au locuri de joacă special amenajate pentru copii, cu animație.